Belgium Endives and Beetroot Salad | Ensalada de Endibias y Remolacha | ||
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First, wash the endives and cut a small cone out of the bottom or root side, this is to prevent the salad from ending up too bitter, now slice them and cut into pieces, not too big and not too small. Take the boiled beetroots and dice them after some straining. Mix the cutted endives and the diced beetroots with some chopped walnuts. Add mayoinnase and it will be ready to eat as soon as it has settled for a while . Tips: The Belgium endives and the Beetroot (already boiled) are usually found in small packages of three or four pieces in the stores, use one package of each for a three to four people salad. I like to prepare it the day before I'm going to eat it, because then all the flavours have fully developed. | Primero lavar las endivias y quitar un pequeño cono de la base o raiz, esto se hace para que no amarguen demasiado, cortar en rodajas y trocear, no picar. Escurrir las remolachas y cortarlas en dados. Mezclar las endibias, la remolacha y las nueces picadas y añadir mayonesa al gusto. Dejar reposar para que se asienten los sabores antes de consumir. Trucos: Las endibias y la remolacha se suelen encontrar en pequeños paquetes de tres o cuatro piezas en las tiendas, para preparar una ensalada para tres o cuatro presonas, basta usar un paquete de cada. Personalmente, me gusta prepararlo un día antes de cuando lo vaya a consumir, pues así los sabores se han desarrollado por completo. |
16 Mar 2009
Belgium Endives and Beetroot Salad
Ingredient(e)s:
Beetroots / Remolacha,
Belgium Endives / Endibias,
Mayonnaise / Mayonesa,
Salt / Sal,
Walnuts / Nueces
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